MERSİN / TARSUS - Atatürk İlkokulu

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ORYANTASYON VE UYUM EĞİTİMLERİ 1-3 EYLÜL TARİHLERİNDE YAPILACAKTIR.

1. SINIF VE ANASINIFI SABAHÇI ÖĞRENCİLERİMİZ 10:00-12:00 SAATLERİ ARASINDA, ANASINIFI ÖĞLENCİ ÖĞRENCİLERİMİZ 13:00-15:00 SAATLERİ ARASINDA UYUM EĞİTİMİNE KATILACAKLAR.

OKULUMUZDA YAZ TELAFİ EĞİTİMİ KAPSAMINDA AŞAĞIDAKİ EĞİTİMLER VERİLECEKTİR

GÖRSEL SANATLAR

ORYANTRİNG

ÇEVRE DÜZENLEME

ROBOTİK KODLAMA

DRAMA

ZEKA OYUNLARI

MASAL ANLATICILIĞI

TEMASSIZ ÇOCUK OYUNLARI

Haz

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek Program kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlanmış olup https://telafidebendevarim.meb.gov.tr/  adresinde yer almaktadır.

Haz

14 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN KULLANILMAYAN KİTAP VE DEFTERLERİ GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN OKULUMUZA BIRAKABİLİRSİNİZ

Haz

ÖĞRETMENLER İÇİN PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK BİLGİLENDİRME REHBERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

meb_iys_dosyalar/33/09/686150/dosyalar/2021_06/04165235_06185322_Travmatik_YaYam_OlaylarYnda_OYretmenler_Ycin_Bilgilendirme_Rehberi.pdf

Haz

AİLEDE PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK BİLGİLENDİRME REHBERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ UZANTIYI TIKLAYINIZ.

meb_iys_dosyalar/33/09/686150/dosyalar/2021_06/03204112_06185254_Travmatik_YaYam_OlaylarYnda_Aileler_Ycin_Bilgilendirme_Rehberi.pdf

TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN